Un honor conduir i amenitzar La Festa de la Convivència de la Fundació F.C.Barcelona!

Aquest dissabte 12 de maig, vaig tenir l’honor de fer de presentador/conductor de la Festa de la Convivència de la Fundacó FCB. Durant tot el dia, al Camp Nou hi va haver activitats lúdiques, espoertives, actuacions, manualitats, que tenien un objectiu: sensibilitzar a tothom sobre el problema del bullying: 1 de cada 10 nens pateixen assetjament escolar. No és un problema menor, no és una “cosa de nens”. Tant la víctima com l’agressor necessiten ajuda. Girar el cap ens en fa còmplices. 1 de cada 10, som tots.

La Festa de la Convivència va ser dissabte, de 10h a 19h, tot i que vam acabar una mica abans del previst, perquè també ens va voler visitar la pluja, i per prevenció i seguretat, vam haver d’aturar les activitats que es feien a l’aire lliure.

Entre les activitats de la Festa, hi havia, FutbolNet, BàsquetNet, Circuit d’Aventures, Scape Room, Rocòdrom, Futbolí gegant… i vam poder gaudir de les actuacions de La Tresca i la Verdesca, de la Família del Club Super 3 (amb la Patti Pla i el Rick), l’obra de teatre Mr Bullying i finalment esperàvem al grup musical “Xiula” que va haver d’annular per la pluja.

Una gran experiència i tot un èxit per una gran festa d’un gran Club. Molt content de la feina feta per a la FundacióFCB.

Be the first to comment

Leave a Reply