Qui sóc?

Sóc el Ferran Aixalà, vaig néixer a Lleida el desembre de 1979 i sóc pallasso, guionista, mestre de cerimòmies, dinamitzador de grups,animador de públic, cantant, actor i músic.

M’he format en clown i bufó amb pallassos i pedagogs internacionalment reconeguts com ara Àlex Navarro, Caroline Drem, Leo Bassi, Gabriel Chamé, Christian Atanasiu, Eric de Bont o Virginia Imaz. També vaig ser alumne de la prestigiosa ‘École Philippe Gaulier’ a París (amb Philippe Gaulier com a professor). He actuat en festivals de Nova York, Corea del Sud, Jordània, Itàlia, França i Espanya, entre altres.

Canto amb el grup Pastorets Rock, del que sóc cofundador, i animo el públic a la televisió als programes ‘Ahora Caigo’ (Antena 3), ‘¡Boom!’ (Antena 3) i ‘El Foraster’. També vaig ser animador dels programes ‘El Gran Dictat’ (TV3), ‘Còmics Show’ (TV3), ‘Com som’ (TV3), ‘Oh happy day’ (TV3) i he format part de l’equip del programa ‘Fish & Chips’ (Triacom per a Canal Super3).

Escric guions per ‘El Foraster’ (Brutal Media per a TV3) des de l’any 2015 i he estat guionista també de ‘El gran dictat’ (TV3) ‘Gravetat Zero’ (2017-Catalunya Ràdio), emissora on també he col·laborat amb una secció dedicada a la música a ‘Els matins d’estiu’ (2017-Catalunya Ràdio). L’estiu de 2018 he estat guionista i col·laborador del ‘Versió Estiu’ (RAC1). Val a dir que en televisió també he estat director d’actors en algunes “promos” del canal esportiu GolT i he col·laborat dins del programa ‘Comics Show’ (TV3). També he col·laborat en mitjans de proximitat, com ara Ona la Torre (Torredembarra) o Lleida Televisió

En teatre la darrera obra en què he participat com a actor ha estat ‘Delikatessen’, dirigida per Joan Ollé, de la companyia La Remoreu.

En l’àmbit docent he impartit diversos cursos de clown en diferents escoles de teatre de Catalunya, com ara l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i també he dirigit espectacles de teatre amateur i de clown.