El monòleg ‘Les 7 pomes’ ha començat a caminar

Començo aquesta entrada agraint a l’equip de La Saleta que em permetés fer la preestrena de ‘Les 7 pomes’ a casa, a Lleida, el passat mes de juny. Moltes, moltíssimes gràcies! I moltes gràcies també al públic assistent, en bona part format per familiars i amics que hi van voler ser el dia de la preestrena.

Bé, com us deia, el passat 16 de juny vaig fer el meu monòleg ‘Les 7 pomes’ a Lleida. Era la primera vegada que el duia al davant del públic i estava una mica nerviós, com sempre que estreno algun espectacle! Vaig acabar la funció content, però amb ganes de fer alguns canvis que he anat incloent en les funcions posteriors: Bellvei, Belltall i Montsonís (Foradada).

 

‘Les 7 pomes’ és un monòleg còmic que vehicula la història de la humanitat a través de 7 pomes, que marquen punts d’inflexió en la nostra història.

“Des del principi del temps hi ha hagut moments clau de la història on les pomes han canviat el transcurs de la humanitat: la poma d’Adam i Eva, la poma de la discòrdia a Troia, la poma de Blancaneus, la d’Isaac Newton, la de Guillem Tell, la gran ‘manzana’ de Nova York i la poma d’Apple”.

Us n’aniré explicant més coses i anunciant noves dates. Us recomano que seguiu la meva pàgina de Facebook si no us en voleu perdre ni una 😉


Algunes paricions en premsa:

·Surtdecasa Penedès: https://surtdecasa.cat/penedes/agenda/2018/monoleg-7-pomes-amb-ferran-aixala/112180

·Ràdio Balaguer: http://www.radiobalaguer.cat/portal/112/?EC=ReadArticle&ArticleID=20383

·Eix diari: https://www.eixdiari.cat/serveis/agenda/acte/19075/ferran-aixala-presenta-el-seu-darrer-espectacle-7-pomes.html

·La ciutat del Baix Penedès: http://laciutat.cat/ferran-aixala-presenta-el-seu-darrer-espectacle-7-pomes-a-bellvei

·El 3 de vuit (setmanari del Penedès):

 

Be the first to comment

Leave a Reply