Cada setmana podeu gaudir dels podcasts ‘Van fer història’ de la revista Petit SÀPIENS

Aquest mes de juny ha nascut el podcast Van fer història de la revista Petit Sàpiens. Ja fa setmanes que hi treballem i ara, per fi, han començat a sortir del forn els capítols. Estic especialment content d’estar dirigint i fent els guions d’un projecte tan xulo i fascinant, adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys -tot i que els adults també en gaudireu- en què, a través dels contes, poden aprendre moltes coses sobre els personatges més fascinants de la història.
Per a mi és un honor fer aquests guions, m’ho passo pipa, tot i que cal documentar-se molt per fer-los, no és una feina de bufar i fer ampolles… Però val molt la pena. I gravar-los després també és supermàgic. És com si de cop i volta tinguessin vida, quan són narrats per les veus de la Sònia Ferrer, el Vicent Ortega i jo mateix, que m’animo també a fer algun personatge.
Si encara no els heu escoltat, us animo a fer-ho! Cada divendres en podeu trobar un de nou 🙂




Cada setmana trobareu els podcasts de Petit Sàpiens en aquest enllaç https://www.petitsapiens.cat/podcasts.html. A més, en aquest lloc web trobareu més informació, jocs interactius, qüestionaris, etc. Tot per passar-vos-ho molt bé i aprendre moltes coses sobre els personatges del podcast!
Articles relacionats:
-Escolteu els podcasts del Petit SÀPIENS:
-Ferran Aixalà dirigeix la sèrie de podcasts ‘Van fer història’ de Petit SÀPIENS:

Be the first to comment

Leave a Reply