Ahir vaig fer de ponent a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB

Ahir vaig participar a la nit dels Òscars de la UAB. Una nit que va començar amb catifa vermella, fotocol i just abans de la retransmissió de la Gala de Hollywood, vaig compartir taula de ponència amb Eduard Cortés (director entre d’altres de Merlí, de The Pelayos…) i amb Sadrac González (director de cine amb pel·lis guardonades com Black Hollow Cage, Myna Has Gone).

Vaig parlar de la meva experiència en el món de la tele, i de com un animador i tuitaire va acabar sent guionista d’Òscar Dalmau a El gran dictat o de Quim Masferrer a El foraster, tots dos programes de TV3.

Tot un honor i una gran experiència, que van aplaudir molt els universitaris que van assistir-hi. Estic súpercontent!

Be the first to comment

Leave a Reply