Recull de Premsa

Dissabte 23 de novembre de 2013, va aparèixer aquesta notícia a la pàgina 39 de 'La Mañana', dins la secció 'Crea' del diari.


Cantant del grup Pastorets Rock, Ferran Aixalà: «Mai vas ben vestit si no portes posat un somriure»El Periódico de Catalunya.Diumenge, 29 de agost del 2010 CARME ESCALES
BARCELONA 


L'agost s'acomiada i encara ressona la música de festa major en multitud de pobles. Fins a la tardor, moltes altres localitats encendran fanalets i completaran l'època de l'any amb més actuacions per a bandes i orquestres que donen corda a la tradició de reunir parents i amics en una plaça. Aquesta nit, a la Seu d'Urgell (Alt Urgell), els Pastorets Rock acceleraran els batecs del Pirineu. Ferran Aixalà és la veu d'aquesta formació lleidatana que interpreta, amb humor i nous ritmes, el cançoner català.-¿El seu vestit, amb barretina i faixa, de quin pessebre s'ha escapat?

-Va ser tot casual. En el Correllengua del 2001, al barri barceloní del Guinardó, hi faltava un grup i ens van demanar que féssim alguna cosa. Se'ns va acudir gent, sense conèixer-nos, li sonés el repertori i, a la vegada, se sorprengués amb els arranjaments. Però amb tant humor no podíem vestir de carrer. I va coincidir que dos del grup havíem representat els autèntics Pastorets i guardàvem el vestit.

-Van reciclar el vestit i reciclen cançons. ¿No s'ha molestat mai ningú per alguna de les seves és el nostre objectiu. 

-Hem actuat un parell de vegades a la Catalunya Nord, però el nostre àmbit de treball és Catalunya.

-¿La seva barretina reivindica alguna cosa?

-No. La nostra barretina no reivindica res, però ens sentim catalans. No ens identifiquem amb cap partit. De fet, desconfiem dels polítics perquè no els associem a un verdader treball pel poble. Estaríem més contents si tinguéssim més llibertat a Catalunya, però ara com ara , al nostre entendre, no hi ha ningú que garanteixi que lluitarà per això.

-¿Quina és, doncs, la seva identitat?

-Ens identifica l'humor. A l'escenari ens proposem que la gent s'ho passi bé i s'esgoti ballant i rient. Nens i avis.

-¿Humor només per a l'estiu?

-¡No! L'humor és un aliment que s'ha de prendre cada dia. No vas mai ben vestit si no portes posat un somriure. A part del grup musical, som la companyia de comediants Encara farem salat. Sempre amb l'humor com a base.


CONCERT DE FESTA MAJOR. Casetes (al costat del pàrquing del Dr. Peiró).

La Seu d'Urgell.


Imatge: Ramon Gabriel

Edició Impresa El Periódico de Catalunya

Informació publicada en la página 33 de la secció de cv El día por delante de l'edició impresa del dia 29 de agost de 2010 

Enllaç entrevista: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/agenda/20100829/ferran-aixala-mai-vas-ben-vestit-portes-posat-somriure/455721.shtml


Imatge del Ferran Aixalà en una campanya publicitària.Por lo que parece, la cara de Ferran es la del hijo ideal en Alemania :)))

Web de la imagen: http://www.stern.de/panorama/familien-studie-zehn-dinge-die-uns-an-unseren-eltern-nerven-2073748.html


El Ferran Aixalà va oferir el 16 de novembre de 2013 una animació infantil al Teatre Municipal de Lloret de Mar. 

Us deixem l'enllaç de l'entrevista que li va fer la Maria Joancomartí a Nova Ràdio Lloret, amb aquest motiu:-Per escoltar l'entrevista feu clic aquí.


La Vanguardia:

CULTURA  -  09/09/2013

Els Castellers de Lleida i els Pastorets Rock presenten els actes de la Farra Bordeus que s'emmarca en la quarta edició de l'Obert del Centre Històric de Lleida
http://videos.lavanguardia.com/castellers/20130909/54382216509/video-promocional-actes-farra-bordeus.html

Entrevista realitzada per la Mariví Chacón al programa Cafeïna de Lleida TV l'any 2009 a en Perot de Cal Xefla i en Ferran Aixalà.
Entrevista a Jordi Huete, Jam i Ferran Aixalà al programa Cafeïna:

També us deixem una entrevista (una mica esbojarrada) de l'any 2008 a Pastorets Rock.

Article d'Ara Ponent publicat el 23 d'agost de 2010 sobre un concert de Pastorets Rock en el marc del Festival de Música Popular i Tradicional Catalana.

http://www.araponent.cat/noticia/8932/pastorets-rock-i-lidia-pujol-exit-de-public-al-festival-de-musica-popular-i-tradicional-ca


Enllaç a la revista Enderrock en què parlen del nou disc de Pastorets Rock:

http://www.enderrock.cat/disc/858/nou/canconer/rockular

Any 2008. 

El Club de Tv3.

El 28/09/212 van parlar de Pastorets Rock al Món a RAC1, el programa que habitualment condueix Jordi Basté:

http://rac1.org/elmon/diari-de-versions/pastorets-rock/

Enllaç per a descarregar l'audio: 

http://www.racalacarta.com/download.php?file=download.php?file=0928%2011h%20(Divendres%2028-09-12)%20Diari%20de%20versions%20(%20).mp3