Multimèdia

Número de circ del Ferran Aixalà al Còmics ShowA banda de saber cantar, fer monòlegs i ser el millor animador de públic de l'univers, el Ferran Aixalà és capaç d'aixecar cadires amb la barbeta. Impressionant!

Font: TV3 

Mira el vídeo: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/comics-show/numero-de-circ-den-ferran-aixala/video/5604736/El Ferran Aixalà animant el públic de l'Oh happy day de TV3 (2015) amb el piano i cantant la cançó de Lo Pardal Roquer "Sóc de l'oest".

El senyor Bohigues i el Ferran Aixalà canten "Remena nena" a Còmics ShowEl senyor Bohigues ja no sap què empescar-se per sortir al "Còmics Show". Aquí s'enganxa a roda del Ferran Aixalà per cantar una versió del "Remena nena". Font: TV3

Mira el vídeo: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/els-ferrans-canten-remena-nena/video/5597987/


Clowns que juguen a ser policies mostrant diverses situacions que han de preparar i escenificar al mateix temps. Escenes perilloses, absurdes, inversemblants... totes elles es barrejen en aquest espectacle anomenat COPS.

Més info: http://efs.cat
Moby Dick, el Celler dels Espectacles.

Adaptació per a públic adult de l'obra de Herman Melville. L'espectacle adopta la forma d'una litúrgia en memòria d'Ahab, el capità del vaixell balener "Pequod". De la veu d'Ismael, narrador de l'obra, penetrem en una terrible història de deliri, obsessió i venjança: la cacera de Moby Dick, la gran balena blanca. 
Una representació de l'afany de l'home per controlar les forces irracionals. Una metàfora del sentit devastador de la nostra existència.
Una de les grans obres de la literatura universal portada al teatre. 
http://elcellerdespectacles.cat/mobydick/
Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals i de l'Ajuntament de Lleida.
Pastorets Rock al programa 'El Club' de TV3 amb 'El noi de la Mare'. El Ferran és una de les veus de la formació.


Podeu escoltar les cançons de Pastorets Rock a: http://www.reverbnation.com/pastoretsrock